Indeling

Vakantiehuis Zuid Limburg Dromen onder de bomen

Het zomerhuis annex vakantiehuis is vanaf een stenen plint geheel opgetrokken in houtskeletbouw. In het oorspronkelijke gedeelte bevindt zich een woonkamer met open keuken.

Via een dubbele terrasdeur is er toegang naar een van de twee terrassen. Hier is de oorspronkelijke sfeer volledig behouden gebleven met leemstuk, houten balken en glas in lood ramen. Tevens is deze ruimte voorzien van een open haard in een schouw die is opgetrokken uit authentieke mergel en baksteen.

Het keukenblok is voorzien van alle comfort en uitgerust met een combi-oven/magnetron, inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, koffiebonenmachine en waterkoker. De verdere keukeninventaris voor het bereiden van een heerlijke maaltijd is zeer compleet.

In het nieuwe gedeelte bevindt zich op de begane grond de entree, een separaat toilet met zwevend closet, een badkamer voorzien van ruime inloopdouche en dubbele wastafel met wastafelmeubel en de ouderslaapkamer met 2x1 persoons boxspring bedden. Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met 3 eenpersoons bedden. Ook in het nieuwe gedeelte is het interieur afgewerkt met hout en natuurlijke en duurzame materialen en kleuren.

De woonkamer/keuken wordt op duurzame wijze verwarmd met een moderne houtpellet kachel. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming en radiator. Tevens zijn de slaapkamers indien nodig te verwarmen met elektrische radiatoren.

In onze vakantiewoning hebben we bewust gekozen voor geen wifi zodat je kunt vertragen, je creativiteit ontwikkelt, geniet van de kleine momenten en echt even aandacht voor elkaar hebt.